• +4 0766 274 776

Despre

www.sai88.ro-img144

CUM AM ÎNCEPUT

Cu toții ne-am întrebat la un moment care ne este chemarea, ce anume am face cu atât de multă pasiune și dedicare încât să tindem spre perfecțiune. Eu mă consider norocos că am aflat asta în urmă cu 4 ani când mi-am achiziționat prima motocicletă, un Suzuki GSXR 600 din 1997. Din momentul acela a început lupta pentru a putea practica acest sport la un nivel cât mai înalt.

După ce în anul 2016 am participat la trei cursuri de inițiere pe un circuit de mare viteză și cu o motocicletă special preparată pentru circuit, în minte mi se întipărise ideea de a lua parte la o competiție organizată.

CE MI-AM PROPUS?

Primul pas a fost sa ma înscriu în Campionatul Național de Motociclism.

Pe data de 22.04.2017 luam startul în prima mea cursă oficială, la finalul căreia, prin marea mea surprindere, am reușit să mă clasez pe locul 3. A fost scanteia care a aprins focul din interiorul meu, eram hotărât să fac tot posibilul să ajung la cât mai multe etape ale campionatului si visam ca la final să mă clasez printre primii piloți.

CE AM REALIZAT ?

După un an în care s-a muncit mult, în care toate resursele mele fizice, psihice și materiale s-au îndreptat către acest sport, am reușit să ajung la 8 etape din 10 și la finalul anului să obtin locul 3 în Campionatul Național de Motociclism , clasa debutanți 1000.

GALERIE