• +4 0766 274 776

Echipă

Taifun Racing Team

În ciuda faptului că în anul 2008 în România nu exista un circuit de mare viteză, iar interesul sponsorilor era aproape inexistent, se înființează echipa ”Taifun Racing Team”.

Până în anul 2012, Taifun Racing Team a reușit să ajungă una dintre cele mai mari echipe din România, tot în acest an, aceasta înregistrând cele mai bune rezultate. La finalul sezonului, echipa avea 3 piloți ce reușeau să termine un sezon complet, dintre aceștia, doi ocupând pozițiile 1 și 2 la general, la clasa la care au concurat, precum și alți 3 piloți care au ajuns doar la o parte din cursele sezonului.

Echipa și-a continuat activitatea în toți acești ani, au fost idealuri care s-au atins și visuri care s-au trăit, în prezent, pentru anul 2018, aceasta are un nou proiect pentru pasionații de motorsport, asa cum mentiona si Managerul echipei, Cosmin Costescu intr-un anunt public.

În perioada următoare îi invităm pe toți cei care practică motociclismul sportiv să își anunțe dorința de a face parte din echipa noastră și printr-un efort comun să găsim cea mai bună soluție pentru ca fiecare sportiv să găsească și să primească suport.

Nu contează ramura în care participi ca urmare a pasiunii pe care o ai, important este să întelegi cine suntem noi și ce avem de oferit, respectiv cine ești tu și ce poți da. Dacă cele doua aspecte sunt înțelese rămâne să stabilim ce solicitări avem.

Astfel, începând cu 3 septembrie te invităm să ne contactezi pe mail la office@taifunracing.ro sau la telefon +40744790847 și să ne povestești cine ești, la ce nivel sportiv participi, ce dotare ai, unde dorești să ajungi pe termen scurt și mediu.”

Echipa vine în întâmpinarea celor ce doresc să facă parte din familie, cu următoarele:

  • Sediu general la Timișoara cu birou de coordonare a activității generale, având activitate 7 zile din 7
  • Centru de operațiuni logistice în Orăștie
  • Birou suport în București
  • Soluții tehnice de tip service în Timișoara, București, Craiova și Iași
  • Mentorat și management sportiv, individual și de grup
  • Prezența pe un display comun din care să rezulte o linie comună în ce privește imaginea echipei (autovehicule, motociclete, echipament, mape, cataloage, corespondența, etc)
  • Suport juridic profesionist în funcție de situațiile în care se solicită (cereri și solicitări de orice natură, contracte de imagine și sponsorizare, consultarea și prezența avocatului, pe spețe sportive, atunci când situația o cere, etc)
  • Furnizori și parteneri în țară și Europa