În pijamale de motociclist!

În pijamale de motociclist!

20 iunie 2018
Posted by: SAI88

În pijamale de motociclist!!

ÎN PIJAMALE DE MOTOCICLIST

Ceasul sună de ora 7, dar sunt treaz de minute bune, am visat cum ma plimbam cu prietenii motocicliști pe drumuri șerpuite….

M-am desmeticit și am descoperit că visul tocmai urmează să se adeverească. Sar fericit din pat, mănânc în fugă ceva, trag un tricou pe tine, îmi iau echipamentul și fug la garaj. Acolo mă așteaptă un Suzuki Gsx-r 1000, colorat în alb și albastru cu jantele de un galben orbitor – portalul meu către libertate.

În pijamale de motociclist!

Nu mai stau pe gânduri, îmi pun casca pe cap, pornesc motorul și am zbughit-o, nu de alta, dar prietenii mei mă așteaptă și sunt la fel de nerăbdători ca și mine. Odată plecat la drum, instant dispar toate grijile și debordez de fericire, vântul îmi șuieră pe la urechi, vibrația și sunetul motorului mă fac să simt ce monstru am sub mine, iar asta îmi dă o senzație de dominare, dau gazul tare și îmi văd fericit de drum.

Mi-aș dori să nu fie nevoie să mai opresc, sunt într-un fel de transă, dar ajung la prietenii mei, sunt fericit să văd că și ei sunt la fel de nerabdători ca și mine, facem repede traseul, nu mai stăm mult pe gânduri și împreuna plecăm la plimbare….pasiunea ce ne leagă ne transpune într-o lume fără griji, o lume în care noțiunea timpului dispare …

Odată porniți la drum destinația nu mai contează, nimeni nu se grăbeste sa ajungă undeva anume, toți ne dorim ca soarele să nu mai apună si roata să nu se mai oprească. Decidem totuși să facem un popas într-o parcare situată în imediata apropiere a unei păduri, peisajul ne-a captivat pe toți, de aceea poposim la povești la umbra arborilor impunători pentru câteva minute bune.

În pijamale de motociclist!
În pijamale de motociclist!

Oricât de minunate sunt peisajul și compania prietenilor, pasiunea ne cheamă si făra a mai sta prea mult pe gânduri ne punem iar la drum. Plimbarea se sfârșește târziu în noapte când corpurile noastre obosite de atâta drum tânjesc după câteva ore de somn. Găsim un loc minunat de întins corturile, parcăm motoarele și în câteva minute corturile sunt întinse. Adunăm câteva lemne pentru foc și toți ne strângem în jurul acestuia pentru o ultimă masă a zilei, ne încingem la povești până târziu în noapte și când ochii nu mai pot sta deschisi ne retragem catre corturi pentru somn.

Dimineața, razele soarelui ne dau deșteptarea, strangem rapid tabăra și ne punem iar pe drum, urmează o nouă zi deconectat de problemele cotidiene… o nouă zi în paradis…

 

…and bis!

Lasă un răspuns