motociclism

Motociclism viteză – (Ne)răbdare

13 aprilie 2018
Posted by: SAI88

Weekendul ce vine aduce cu el și primele competiții din Campionatul național de motociclism și din Campionatul Est- European. Se anunță un sfârșit de săptămână palpitant și plin de adrenalina. Tot mai mulți piloți și-au anunțat înscrierea în aceste prime două competiții ce vor avea loc pe circuitul de la Serres, Grecia, urmând să testeze ultimele lor achiziții moto.

www.sai88.ro-img6
www.sai88.ro-img5

Chiar dacă am muncit mult și am încercat să facem imposibilul posibil, inevitabilul s-a întâmplat. Bugetul pentru anul competițional 2018 nu a fost decât parțial acoperit. Motiv pentru care am decis ca anul acesta să fie unul de teste și de antrenamente pentru mine.

Nu asta aveam în plan pentru 2018, dar știu că pentru a ajunge acolo unde îmi doresc, este nevoie de perseverență și răbdare. Ne pregătim temeinic anul acesta urmând ca anul viitor să putem începe campionatul de motociclism de la prima ediție și să luptăm pentru un loc pe podium.

De cele mai multe ori se dovedește adevărată afirmația potrivit căreia ni se întâmplă ceea ce avem nevoie, și nu ceea ce vrem. Pentru că visurile ne poartă spre stele, iar realitatea ne pune în contexte firești evoluției, din care e recomandat să învățăm înainte de a trece la etape superioare.

 

Pe această cale doresc să urez succes și distracție cât mai multă, colegilor ce vor lua parte la competițiile din acest weekend.

Category:

2 comentarii

Lasă un răspuns