ACSRU își propune să promoveze motociclism viteză ca sport de performanță în România.

Cum a început totul:motociclism viteză

După multă muncă și după multe încercări, un grup de oameni cu aceleași principii, planuri și idei de dezvoltare s-au reunit în ceea ce este astăzi ACSRU. Echipa dorește să aducă la un loc piloți tineri cu perspectivă și mecanici de top. Să pună la dispoziția tuturor celor interesați cadrul necesar practicării motociclismului profesionist.

Cel ce ne-a adunat în acest grup, prietenul meu, Călin Florin. El a ținut să îmi facă o surpriză ce urma să mă ajute și pe mine și echipa. La etapa a 4-a a Campionatului Moto Rc mi-a pus la dispoziție una din motocicletele sale. Un BMW S1000RR, perfectă din punct de vedere tehnic și competițional. Asta pentru că știa cât de nerăbdător eram să îl probez pe pistă.

Race day!

Weekendul ce a trecut a făcut ca o parte din echipa ACSRU să fie prezentă pe pistă și să obțină rezultate foarte bune. Colegul meu de echipă, George Cațan a reușit să obțină locul I la clasa stock 1000. Terminând cursa în fața unor piloți cu nume grele în motociclismul românesc. Eu am reușit să îmi dobor recordul de acum 2 ani cu 4 secunde încă din prima zi de antrenamente. În calificări am ajuns la un timp ce îmi permitea să mă lupt pentru un loc pe podium. Cu toate acestea, vremea nu a fost de partea nostră până la final și cursa Rookies 1000 nu a mai avut loc. Aceasta a fost amânată, urmând să se țină odată cu etapa a 5- a Campionatului Moto RC.

 

 

O mare parte a meritului acestor rezultate il are echipa ACSRU. Olteanu Garage  ne-a pus la dispoziție două motociclism vitezămotociclete de top, poate doua din cele mai bune motociclete de la circuit și împreună cu Alex Șerban  au fost un sprijin real pentru reușita lui George, precum și pentru performanțele mele.

Primul pas a fost făcut, ACSRU s-a creat și a adunat oameni iubitori de motociclism viteză. Toți cu aceleași gânduri de viitor, acelea de a crea o echipă profesionistă ce vine în ajutorul tinerilor piloți. Echipa îi susține pe toți cei ce își doresc să experimenteze sau, de ce nu, celor ce își doresc o carieră în motociclismul de performanță.

motociclism viteză

Ce ne dorim.

Pentru anul viitor echipa are în vizor: Campionatul Est-European, Campionatul Național, Campionatul Alpe Adria, Campionatul Moto RC (difuzat pe Telekom Sport). Campionate în care ne dorim să avem până la 6 piloti, dacă nu și mai mulți.

Așa că în perioada 6-8 septembrie, weekend în care are loc etapa a 5- a a Campionatului Moto RC, vă așteptăm la circuit cu 5 motociclete pregătite pentru distracție (BMW, Suzuki, Kawasaki, Yamaha).

Dacă și tu îți dorești să vezi cum este într-o echipă de top, nu ezita să ne contactezi!

motocicleta BMWS1000rr