povestea mea continua

Povestea mea după 3 ani…

18 ianuarie 2019
Posted by: SAI88

Povestea mea – continuare:

Prin august, acum vreo 3 ani, începea povestea mea, ajungeam să văd cum se poate împlini un vis. După ce în decurs de 3 ani m-am pregătit intens și am visat să ajung să pilotez o motocicletă de superbike, ajungeam să văd cum din nimic se implinește visul.

Au trecut 3 ani de atunci și în tot acest timp am continuat să pun viață în zilele mele. Am ajuns să particip parțial la un campionat de motociclism. La finalul lui am obținut un onorabil loc 3, asta făcându-mă doar să vreau și mai mult. Deși în următorul an am participat la o singură competiție de motociclism, în care am avut probleme cu motocicleta, lupta pentru împlinirea unui vis a continuat.

Așa am terminat de achitat motocicleta și am început să lucrez pentru dezvoltarea personală, conștient fiind că pentru a ajunge acolo unde îmi doresc, nu pot rămâne același eu, așa cum dorințele mele s-au amplificat și eu am nevoie de un upgrade.

La circuit am aflat că este mult mai ușor în echipă. Planurile de viitor implică înființarea unei asociații sportive unde să ajutăm și alți tineri cu potențial.

Acolo unde există pasiune, munca devine o plăcere!

Începutul unui nou an competițional se anunță odată cu luna martie, cu puțin noroc vom depăși numărul de o etapă de anul trecut și îndrăznim să visăm la un an competițional complet.

Povestea SAI88 continuă cu visuri mărețe.

povestea mea continua