• +4 0766 274 776

Sponsori

SC Manoil Trans SRL

Sediul central al societății este situat în Târgoviște, Bd. Unirii, nr. 2. Această locație permite accesul camioanelor cu tonaj greu pentru aprovizionarea cu marfă având acces ușor la DN 72A Târgoviște-Campulung Mușcel și la DN 71 Târgoviște-Brașov precum și livrarea rapidă către locațiile din Târgoviște si județ.

Piața noastră este formată din toate locațiile dâmbovițene care comercializează produse alcoolice, alimentare, bere și vin. Cu această gamă largă de produse acoperim toate segmentele de piață ,de la copii la bătrâni, de la gospodine la oameni de afaceri, de la preșcolari la studenți. Pentru toți oferim servicii de distribuție marfă.

În piața de distribuție din județul Dâmbovița firma noastră este o firmă consacrată și recunoscută ca o firmă ce presteaza numai servicii de calitate, cu o buna execuție a pieței, un partener loial, un adevarat lider.

GALAXY IMOB

GALAXY IMOB®, firma cu capital 100% romanesc, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Fondata in 2005, compania are peste 180 de parteneri fiind prezenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Ramnicul Valcea, Iasi si Drobeta Turnu Severin…va urma.

Incepand cu ianuarie 2014 dezvoltarea in sistem franciza este prioritatea companiei oferind astfel accesul partenerilor la o retea nationala si clientilor solutii imobiliare complete la standarde internationale, compania avand deja parteneri din tari cum ar fi Rusia, Ungaria, Austria, Italia, Franta si Spania.